Line Up: Slash N’ Roses - Captain Ortega - 16 Dollars - Dude - Galvanized - Mexican surf -

 

Slash N’ Roses

 

…THE ULTIMATE GUNS N’ ROSES / SLASH EXPERIENCE...

 

 

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan Guns N’ Roses en aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft.

 

De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Paradise City, Welcome To The Jungle,November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.

 

Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van Slash N’ Roses dezelfde liefde en passie voor stevige muziek en het werk van Slash in het bijzonder.

 

Met haar deelname aan de grootste bandcompetitie van de Benelux; The Clash of the Cover Bands, veroverde Slash N’ Roses de eerste plaats bij de vakjury tijdens de Regio-Finale in Poppodium 013 in Tilburg. De band plaatste zich hiermee voor de 1st BENELUX Semi-Final die werdgehouden in PARADISO Amsterdam. Met volledige overgave, virtuoos gitaarspel en een indrukwekkende leadzanger die een zeer sterke interactie met het publiek wist te bereiken werden Guns N’ Roses klassiekers als Nightrain, Knockin’ On Heaven’s Door en Paradise City perfect neergezet. De uitvoering van Live & Let Die zorgde bij velen voor een kippenvel-moment en werd tot live-single geproduceerd.

Met deze single staat Slash N’ Roses in ‘The Clash Hitlijst’ en is het nummer te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify.

  

 

Captain Ortega

 


…snoeiharde rock, pakkende meezingers en snelle punk ...

 

Captain Ortega is een vijf-koppig rockmonster uit Nijmegen. Deze muitende bende vuurt snoeiharde rock, felle punk en pakkende meezingers op de luisteraar af. Met het mes tussen de tanden, volle kracht vooruit!

 

Captain Ortega draait al een aantal jaar mee. Al leek de bemanning gekielhaald en ten onder, niets blijkt minder waar. Begin 2016 duiken de vijf van Captain Ortega weer op in de Galloway Recording Studio alwaar “1634” wordt opgenomen. Zes nummers over een strooptocht langs een kust ver van hier.

 

Deze vijf zijn geen sterren in het opvolgen van bevelen, maar tijdens de shows staat Captain Ortega schouder aan schouder voorop het podium. Opgejaagd door de beukende drums, ligt het tempo hoog.

 

Onvoorspelbaar als een gebroken ankerketting vliegt zanger Casper over het podium, ondersteund door golf van gitaargeweld en het meebrullen van zijn bootsmaten.

 

 

16 Dollars

 

...originele Volbeat performance...

 

16 Dollars begon ooit als een death-trash metalband, maar timmert intussen al 4 jaar flink aan de weg als serieuze tribute band. Overal waar ze komen, proberen ze het Volbeat live gevoel neer te zetten zoals je dat anders alleen bij de echte band kunt ervaren.

 

Zij hebben ook festivals plat gespeeld en ze kunnen nog er steeds niet genoeg van krijgen om op het podium te rocken met al die metalheads. Laat je verrassen door de originele Volbeat performance van 16 Dollars!

 

 

 

Dude

 

 

...passie voor Rock 'n Roll...

 

Vier Dudes uit Oss en omgeving met een brede muzieksmaak en een passie voor Rock 'n Roll, dat is Dude! The goodtime oldies van o.a. Elvis en Creedence Clearwater Revival worden met akoestische gitaren en contrabas ten gehore gebracht. Geheel in stijl worden de sixties herleefd!

 

 

 

 

Galvanized

 

...een ode aan Classic Rock!...

 

'Een ode aan de rock van de seventies en de eighties', zo mag Galvanized genoemd worden. Deze decennia, waarin de rock tot volle wasdom kwam en zich in alle richtingen ontwikkelde, hebben indringende en tijdloze songs opgeleverd.

 

Galvanized heeft er een neus voor. Saillant detail: deze vijf ‘jonkies’ moesten nog geboren worden toen hun grote voorbeelden bezig waren hun indrukwekkende nalatenschap op te bouwen. Galvanized heeft het rockhart op de goede plaats. Bezig aan een missie: de rock nog minstens een generatie lang mee laten gaan.

 

De lijn wordt vervolgens moeiteloos doorgetrokken met materiaal van de groten van deze tijd. Want ook nú wordt er goede muziek gemaakt. Galvanized wéét het, draagt de fakkel en houdt het vuur brandend. Zonder poppenkast, uit liefde voor de muziek.

 

 

 

 

 

Mexican Surf

 

 

...Gelikte surflijnen met een dosis fuzz en melodramatische teksten...

 

Mexican Surf bestaat uit 5 branieschoppers, met een lichte obsessie voor nacho’s en tequila. Naast het serveren van piñata’s weten ze het publiek ook te laten kruipen van plezier. Gelikte surflijnen met een dosis fuzz en melodramatische teksten over gefaalde liefde’s en je onzekere toekomstbeeld… daar kunnen velen zich vast in vinden. Genoeg reden voor participatie. Mexican Surf breekt de tent graag met je af..

 

 

 

 

 

 


______________________________________________________________________________________________________________________________________


HUH? Dit alles voor slechts € 9,- ??? Jazeker, check hier!