Informatie

 

 

 

Net zoals vorig jaar gaat het festival zaterdagavond (18 maart) flink knallen! De beste rockmuziek wordt in deze editie gecombineerd met een gezonde dosis entertainment!

 

Het festival wordt in de avond en nacht gehouden (van 19.30u tot 03.00u), er zijn maar liefst 2 podia, en er komen 6 live acts spelen, en er is volop entertainment. Stockrock entree tickets kosten in de voorverkoop €9,- en aan de kassa €12,-.

 

Het idee voor StockRock is afkomstig van Schaijkenaar André van Thiel, die samen met Theo Potjes, André Boot, Frank Kunst, Frank van den Bogaert, Leon van Zuijlen, Niels van den Bogaert en Kevin Hermens de organisatie van het festival op zich hebben genomen. Op 18 maart aanstaande zal Schaijk voor het zesde jaar op rij in het teken staan van de rockmuziek!

 
 

Sponsoren

Wil je als bedrijf Stockrock Night Edition sponsoren? Dat vinden wij geweldig! We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar en u krijgt er uitingen voor en tijdens het festival voor terug, zoals bijvoorbeeld uw logo op onze website. We hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar, en vanaf €30,- heeft u al ons "Stockpakket Metal". We hebben nog meer pakketten, zoals het "Hardrocker" pakket, "Headbanger" pakket of "Grunge" pakket, en deze informatie sturen we u graag toe. Overigens is in overleg van alles mogelijk, en we zijn superblij met iedere sponsor! Neem voor meer informatie contact op met info@stockrock.nl!

Sponsoren StockRock Schaijk 2017